Szabad domain név keresés és regisztráció

Foglald le mások előtt a szabad domain neved!

Keresés:

Domain regisztráció

Magyar .hu domain regisztráció

A .hu magyar domain nevek regisztrációkor 2 évre kerülnek lefoglalásra és a regisztrációt követő 8-10. napon a megbízó tulajdonába kerül (ezen időszak alatt élhetnek jogorvoslattal, reklamációval esetleg hasonló nevű vállalkozások vagy márkanevek).

Honlapjainkhoz ingyenesen regisztrálunk Önnek 1 db .hu (vagy .eu) végződésű domaint! A fenntartását nem kell külön fizetnie, a webtárhely csomagjainkhoz jár a rendszeres meghosszabbítása.

Nemzetközi .com és egyéb domain regisztráció

Domain hosszabbítás: Minden domain nevet, a nemzetközieket is, pl. .com, .eu vagy egyéb domain neveket, pl. .me, .top, .art évente meg kell hosszabbítani. A nemzetküzi com, vagy európai EU domainek árai a megszokott módon alakul, 3-9 Euró körül, melyet forintban kell fizetni.

Domain adatvédelem: bizonyos domain neveket le lehet úgy foglalni, hogy a domain nevet vizsgáló marketingesek, robotok ne lássák a tulajdonosát. A .de vagy .eu címeknél erre nincs mód, de ha Önnek erre van szüksége, csak jelezze nekünk és megkeressük az Önnek leginkább megfelelő domain nevet (weblap címet).

Prémium nevek: lehetőség van már foglalt, de eladó domain nevek lefoglalására is, ezeknek minden ilyen esetben egyedi áran van, melyet az eladó határoz meg. Az ilyen nevek meghosszabbításának is rendszerint egyedi díja van.

Jó tudni

Éves fenntartási, meghosszabbítási díja csak a csomagon felüli domain neveknek van.

A domain neveket mi automatikusan meghosszabbítjuk, így nem kell attól tartania, hogy elveszti azokat. Éppen ezért az esetleges felmondásukat min. a lejárat előtt 30 nappal be kell nyújtani! Éves fenntartási, meghosszabbítási díja csak a csomagon felüli domain neveknek lehet - ez alól kivételt csak a prémium, drága domain nevek képeznek (pl. egy 50-600 stb. euróért megvásárolt speciális név esetén).

Nagyobb forgalmú honlapokhoz, intenzív levelezéshez egyedi IP címet is tudunk biztosítani, hogy e-mailjei elkerülhessék a spam mappát. Az egyedi IP cím díja 20.000 Ft/év.

Domain név regisztrációhoz a szerződést itt találja.

Népszerű Domain név végződések

Domain TLD-k

.hu

.eu

.com

.net

.org

.info

.de

.at

.app

.site

.store

.club

.photo

.art

.me

.top

.best

.io

.life

.live

.tv

Gyors SSD webtárhely

Minden általunk készített honlap gyors SSD webtárhelyre kerül. A szerverek magas rendelkezésre állása mellett gyors válaszidővel és kiszolgálással üzemelnek. A minőség biztosítása érdekében folyamatosan monitorozzuk szervereinket. Honlap rendszerünket is a minőség és a keresőoptimalizálási szempontok miatt egyre gyorsabbá tesszük.