Domain név keresés és regisztráció

Foglald le mások előtt!

Keresés:

Domain regisztráció

Magyar .hu domain regisztráció

Papírok nélküli regisztrációt biztosítunk mindenkinek!

Minden domain nevet évente kell meghosszabbítani, így a feltüntetett díjak az első évre vonatkoznak. A domain hosszabbításáról automatikusan küldünk Önnek díjbekérőt, sőt ha nem mondja le, úgy rendszerünk automatikusan meghosszabbítja (így a lemondást min. a lejárat előtt 30 nappal meg kell tenni).

A .hu magyar domain nevek már regisztrációt követően használatba vehetőek, de az első 8-10 nap alatt bárki élhet jogorvoslattal, reklamációval, amennyiben pont olyan néven van cége, márkája, védjegye stb. Ez minden domain regisztrátornál így működik! Az első 8-10 nap után kerül véglegesen a regisztrált jogi személy tulajdonába a domain név.

Honlapjainkhoz ingyenesen regisztrálunk Önnek 1 db .hu (vagy .eu, vagy .com) végződésű domaint! A fenntartását nem kell külön fizetnie, a webtárhely csomagjainkhoz jár a rendszeres meghosszabbítása.

Klasszikus papírozás nélkül is regisztrálhatóak domain nevek, de a dokumentumokat bármikor bekérheti az regisztrátori szövetség, már csak ezért is valós adatokat kell megadni, ill. a távollévők között létrejövő szerződés miatt is. A domain reg. szabályzat mindenkire kötelező jelleggel érvényes. Ezt mi is szigorúan vesszük, de kényelmi szolgáltatásunkkal igyekszünk hozzájárulni a gördülékeny ügyintézéshez.

Nemzetközi .com és egyéb domain regisztráció

Domain hosszabbítás: Minden domain nevet, a nemzetközieket is, pl. .com, .eu vagy egyéb domain neveket, pl. .me, .top, .art évente meg kell hosszabbítani. A nemzetküzi com, vagy európai EU domainek árai a megszokott módon alakul, 3-9 Euró körül, melyet forintban kell fizetni.

Domain adatvédelem: bizonyos domain neveket le lehet úgy foglalni, hogy a domain nevet vizsgáló marketingesek, robotok ne lássák a tulajdonosát. A .de vagy .eu címeknél erre nincs mód, de ha Önnek erre van szüksége, csak jelezze nekünk és megkeressük az Önnek leginkább megfelelő domain nevet (weblap címet).

A domain név meghosszabbításának díja néha eltér az akciós regisztrációs díjtól, ilyen végződések pl.: .net, .org, .me, .info stb.

Prémium nevek: lehetőség van már foglalt, de eladó domain nevek lefoglalására is, ezeknek minden ilyen esetben egyedi áran van, melyet az eladó határoz meg. Az ilyen nevek meghosszabbításának is rendszerint egyedi díja van. Ezek ára lehet 20-30 Euró is de akár több ezer Euró is.

Jó tudni

Éves fenntartási, meghosszabbítási díja csak a csomagon felüli domain neveknek van.

A domain neveket mi automatikusan meghosszabbítjuk, így nem kell attól tartania, hogy elveszti azokat. Éppen ezért az esetleges felmondásukat min. a lejárat előtt 30 nappal be kell nyújtani! Éves fenntartási, meghosszabbítási díja csak a csomagon felüli domain neveknek lehet - ez alól kivételt csak a prémium, drága domain nevek képeznek (pl. egy 50-600 stb. euróért megvásárolt speciális név).

Nagyobb forgalmú honlapokhoz, intenzív levelezéshez egyedi IP címet is tudunk biztosítani, hogy e-mailjei elkerülhessék a spam mappát. Az egyedi IP cím díja 2.000 Ft/hónap.

Népszerű Domain név végződések

Domain TLD-k

.hu

.eu

.com

.net

.org

.info

.de

.at

.app

.site

.store

.club

.photo

.art

.me

.top

.best

.io

.life

.live

.tv

Gyors SSD webtárhely

Minden általunk készített honlap gyors SSD webtárhelyre kerül. A szerverek magas rendelkezésre állása mellett gyors válaszidővel és kiszolgálással üzemelnek. A minőség biztosítása érdekében folyamatosan monitorozzuk szervereinket. Honlap rendszerünket is a minőség és a keresőoptimalizálási szempontok miatt egyre gyorsabbá tesszük.